Elena Udrea: Poate fi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu uită ce a făcut PNL, dar că poate exista "o variantă de colaborare" cu acest partid în turul al doilea al prezidenţialelor, între două rele" putând fi ales răul cel mai mic, respectiv ca un eventual candidat liberal în turul doi să fie susţinut de PMP

271 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Poate fi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor PMP la europarlamentare, că nu uită ce a făcut PNL şi că acest partid este un "rău mare", dar nu atât de mare ca România "să fie ocupată de PSD" din decembrie 2014, trasnmite corespondentul MEDIAFAX.

"Poate fi şi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Şi la PNL, ca şi la PSD, se va decide cine va candida la Preşedinţie după europarlamentare. Domnul Antonescu şi-a asumat un scor de 20 la sută. A spus singur că dacă nu obţine acest scor pleacă. Deci vom vedea după europarlamentare", a declarat Elena Udrea.

Ea a spus că nu uită că PNL "a stat alături de PSD şi domnul Antonescu a stat alături de Victor Ponta şi în 2012, când l-au suspendat pe Traian Băsescu, şi în anii de guvernare, în care nu au făcut nimic", dar că "între două rele" va alege răul cel mai mic.

"Între două rele, între răul cel mai mare, ca România să fie din 2014 decembrie ocupată de PSD la Preşedinţie, Guvern, Parlament şi în teritoriu şi un rău mare, dar nu cât acesta, ca un candidat al PNL să fie susţinut de noi, dacă s-ar ajunge în situaţia improbabilă ca în turul doi să fie un candidat al PNL, am putea, eventual, să ne gândim şi la această soluţie", a mai afirmat Elena Udrea.

Ea a mai spus că speră totuşi ca PNL să fie cel care să susţină candidatul PMP.

Elena Udrea, Elena Băsescu şi alţi lideri ai PMP au participat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, evenimentul având loc la un hotel de patru stele din centrul oraşului, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici