Klaus Iohannis a depus un buchet de flori la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, marţi, la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol, unde a depus un buchet de flori, transmiţând din nou românilor "La mulţi ani!", de Ziua Naţională a României.

248 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a depus un buchet de flori la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol

Klaus Iohannis a depus un buchet de flori la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

După ce a asistat la parada din Piaţa Constituţiei, preşedintele a ajuns în jurul ore 13.30 la Monumentul Ostaşului Necunoscut, unde a depus un buchet de flori. La monument a fost depusă şi o coroană de flori marţi dimineaţă, din partea Administraţiei Prezidenţiale.

La final, preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, din nou, românilor "La mulţi ani!" de Ziua Naţională.

De la ora 14.00, Klaus Iohannis va avea o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatre de operaţii, iar o oră mai târziu va participa, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de înaintare în grad a mai multor ofiţeri. De asemenea, Iohannis va decora, în această după-amiază, reprezentanţi ai Academiei Române, ai postului de radio RFI şi ai Agenţiei Spaţiale Române (ROSA).

La Palatul Cotrocenu nu va mai fi organizată, însă, recepţia anuală de Ziua Naţională. Potrivit unor surse oficiale, Klaus Iohannis a decis să anuleze această recepţie, organizată până acum în fiecare an, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv, dar şi a atacurilor teroriste din Franţa din luna noiembrie. La aceste recepţii oficiale sunt invitaţi, de obicei, lideri politici, personalităţi culturale şi din lumea sportului, oameni de afaceri, precum şi reprezentanţi ai cancelariilor străine şi diplomaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici