Liviu Dragnea, liderul PSD: M-am întâlnit acum zece zile cu Maior, nu este interesat de postul de prim-ministru

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara într-o emisiune televizată că a avut în urmă cu zece zile o întâlnire cu fostul şef SRI George Maior acesta din urmă spunându-i că nu este interesat de funcţia de şef al Guvernului.

1890 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, liderul PSD: M-am întâlnit acum zece zile cu Maior, nu este interesat de postul de prim-ministru

Dragnea: M-am întâlnit acum zece zile cu Maior, nu este interesat de postul de prim-ministru (Octav Ganea/ Mediafax Foto)

”M-am întâlnit cu George Maior cam acum zece zile, miercuri seara. A venit la mine, a vrut să ne vedem, pentru că nu ne-am văzut de mult. Printre altele, a ţinut să îmi spună, pentru că s-au vehiculat toate aceste zvonuri, să îmi spună că nu este interesat de aşa ceva şi că eu am toată susţinerea sa, ca preşedinte al partidului, şi mă va susţine, sigur, moral, că nu poate să facă altceva”, a răspuns Liviu Dragnea întrebat dacă Maior ar putea fi o eventuală propunere de prim-ministru din partea PSD după alegerile din această toamnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici