Ludovic Orban, propus de PNL în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor - surse

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost propus, marţi, de către copreşedintele formaţiunii, Alina Gorghiu, în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul rămas vacant după demisia lui Dan Motreanu, potrivit unor surse parlamentare.

670 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, propus de PNL în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor - surse

Ludovic Orban, propus de PNL în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor - surse

Propunerea a fost anunţată de Alina Gorghiu în şedinţa PNL de marţi, potrivit surselor citate. Ea urmează să fie aprobată în următoarea şedinţă a grupului deputaţilor liberali, iar apoi avansată către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Nominalizarea lui Ludovic Orban vine după ce, săptămâna trecută, deputatul PNL Dan Motreanu şi-a depus la Biroul permanent al Camerei demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, începând din data de 1 octombrie, el fiind trimis în judecată pentru spălare de bani, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2008.

Orban ar putea această funcţie după ce, la începutul sesiunii parlamentare, liberalul a pierdut competiţia internă pentru poziţia de lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor în faţa lui Eugen Nicolăescu, la diferenţa de doar un vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici