Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul pentru a evita un conflict de interese

Preşedintele USB Nicuşor Dan a anunţat joi că demisionează din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul după opt ani şi jumătate pentru a evita un conflict de interese după preluarea funcţiei de consilier general al Capitalei.

3636 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul pentru a evita un conflict de interese

Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul pentru a evita un conflict de interese (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

"Începând de astăzi voi fi consilier general. Astăzi, după opt ani şi jumătate, demisionez din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, pentru a nu fi în conflict de interese. Opt ani şi jumătate nu e puţin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărţi de citit. Toate lăsate în aşteptare. Nu ştiu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele", a scris Dan pe Facebook.

De asemenea, Dan afirmă că noul partid USR, cu care vrea să candideze la alegerile parlamentare, este "cea mai importantă cauză".

"Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiţi cu care am împărtăşit cauze. A fost o fericire şi o onoare să fim colegi. Uniunea Salvaţi România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România", potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici