Patru primari PNL şi unul PRM au trecut la PSD după ce alţi trei primari migraseră la acelaşi partid

Patru primari PNL şi unul PRM din judeţul Vaslui au semnat adeziunile la PSD, în baza Ordonanţei 55/2014, după ce alţi trei primari migraseră către aceeaşi formaţiune, în două comune şi un municipiu fiind ales şi viceprimarul de la principalul partid de guvernământ.

200 afișări
Imaginea articolului Patru primari PNL şi unul PRM au trecut la PSD după ce alţi trei primari migraseră la acelaşi partid

Patru primari PNL şi unul PRM au trecut la PSD după ce alţi trei primari migraseră la acelaşi partid (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

PSD şi-a completat lista de primari în Vaslui cu încă cinci edili, patru de la PNL şi unul de la PRM, astfel încât numărul celor care au trecut în judeţ la principalul partid de guvernământ, potrivit Ordonanţei 55/2014, a ajuns la şapte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, potrivit oficialilor social-democraţi vasluieni, pe lângă edilii de la Huşi (independent), Iveşti (PNL) şi Ibăneşti (PDL), au semnat adeziunea la PSD primarii din Băceşti, Todireşti, Fereşti şi Rafaila, toţi foşti membri PNL, precum şi cel de la Cozmeşti, singurul, de altfel, din judeţul Vaslui de la PRM.

Odată cu migrarea acestor primari, în două comune şi municipiul Huşi au fost schimbaţi din funcţie viceprimarii PNL sau PDL, în locul lor fiind aleşi membri PSD, odată cu formarea unor noi majorităţi.

În judeţul Vaslui, PSD are acum 52 din cei 86 de primari, cu opt mai mult faţă de iunie 2012. Pe de altă parte, PNL a pierdut cei mai mulţi edili, respectiv cinci, astfel încât numărul primarilor liberali s-a redus la 17 faţă de ultimele alegeri locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici