PNL îi schimbă din Comisia de revizuire a Constituţiei pe Antonescu, Gorghiu şi Chiuariu

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a anunţat luni că liberalii au decis să-i schimbe din Comisia de revizuire a Constituţiei pe parlamentarii care şi-au încetat mandatul sau care au decis să se retragă, cum este cazul lui Crin Antonescu şi al Alinei Gorghiu.

212 afișări
Imaginea articolului PNL îi schimbă din Comisia de revizuire a Constituţiei pe Antonescu, Gorghiu şi Chiuariu

PNL îi schimbă din Comisia de revizuire a Constituţiei pe Antonescu, Gorghiu şi Chiuariu (Imagine: Shutterstock)

"Grupurile parlamentare vor desemna cei doi senatori şi cei trei deputaţi care îi vor înlocui pe cei care ori şi-au încetat mandatul, ori s-au retras din această comisie", a declarat Stroe.

El a menţionat că vor fi înlocuiţi senatorii Crin Antonescu şi Tudor Chiuariu, foştii deputaţii Petre Roman, George Scutaru şi actualul co-preşedinte al PNL, Alina Gorghiu.

Stroe a precizat că Antonescu şi Gorghiu au decis să se retragă din Comisia de revizuire a Constituţiei.

De asemenea, el a afirmat că PNL va propune un candidat pentru poziţia de preşedinte al Comisiei în locul lui Crin Antonescu.

Surse din PNL au declarat pentru MEDIAFAX că liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, va fi cel propus pentru poziţia de preşedinte al acestui for.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici