Predoiu: Ştiu să transform acest oraş într-un oraş al visurilor noastre

Liberalul Cătălin Predoiu şi-a depus marţi la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru Primăria Capitalei, el declarând că îşi propune să facă din Bucureşti ''un oraş al viitorului în care oamenii să trăiască cu plăcere''.

212 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Ştiu să transform acest oraş într-un oraş al visurilor noastre

Predoiu: Ştiu să transform acest oraş într-un oraş al visurilor noastre

''Dacă îmi vor acorda votul şi încrederea lor, voi face ca în Primărie banul să fie cheltuit cu transparenţă şi eficienţă. Priorităţile mele sunt legate de finalizarea proiectelor începute, care blochează în acest moment Bucureştiu şi fac din viaţa cetăţenilor Capitalei un coşmar. Mă refer în primul rând la trafic. În acelaşi timp, obiectivul meu principal e să consolidez finanţele Bucureştiului. Nu intenţionez să măresc taxe în Bucureşti, ci să cresc veniturile bugetului Capitalei'', a afirmat candidatul PNL după depunerea candidaturii la BEM.

El a mai spus că-şi doreşte transformarea Bucureştiului într-un pol regional economic, cultural, ''într-un oraş al viitorului în care oamenii să trăiască cu plăcere''.

''Nu este un orizont prea ambiţios. Avem resursele necesare, am expertiza necesară. (…) Ştiu să transform acest oraş într-un oraş al visurilor noastre şi al generaţiei care vine'', a adăugat liberalul.

Cătălin Predoiu a lansat şi un atac la adresa contracandidatei Gabriela Firea, care lansase o invitaţie, un decalog pentru toţi candidaţii la fotoliul de primar general.

''Eu cred că dna Firea trebuie să-şi propună să impună agenda politică la vârful PSD, partid care se confruntă cu grave probleme de integritate, care îşi calcă în picioare propriul decalog al integrităţii. Abia după ce iese din postura în care se află, de candidat al unui grup de politicieni PSD certaţi cu legea, sancţionaţi de lege, de justiţie, îşi poate propune să facă agenda politică în Bucureşti'', a subliniat Predoiu.

Întrebat despre verificitatea semnăturilor de susţinere, Cătălin Predoiu a precizat că în PNL important a fost depăşirea numărului legal de semnături, că nu a fost o ''competiţie a semnăturilor, ci una a programelor'' şi că a cerut colegilor care au strâns semnături corectitudine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici