Raluca Turcan, despre calendarul Convenţiei: "Vom avea o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii"

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca liberalii vor stabili calendarul Convenţiei Naţionale în urma unei întâlniri cu întâlniri cu preşedinţii de organizaţii care ca avea loc spre sfârşitul lunii.

286 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, despre calendarul Convenţiei: "Vom avea o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii"

Raluca Turcan, despre calendarul Convenţiei: "Vom avea o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii"

"Am stabilit să existe o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii pentru că dorinţa şi a mea şi a colegilor din comisia de unificare este ca această Convenţie să fie unificatoare, mobilizatoare şi să adune energiile pozitive din partid şi cred că o consultare cu preşedinţii de organizaţii este bine venită. După această întâlnire vom prezenta cu un calendar de derulare a convenţiei naţionale şi îl vom face public", a declarat preşedintele interimar al PNL.

Raluca Turcan a precizat ca întâlnirea va avea loc spre sfârşitul lunii.

Întrebată dacă liberalii vor avea o discuţie cu Dacian Cioloş, aşa cum acesta a propus, liderul PNL a afirmat ca nu s-a luat încă o decizie în partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici