Rezoluţia privind candidatura lui Ponta la prezidenţiale, adoptată în unanimitate la Consiliul Naţional al PSD

Consiliul Naţional lărgit al PSD a adoptat, marţi, la Craiova, în unanimitate, rezoluţia prin care susţine candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale şi prin care toate organizaţiile PSD se angajează să întreprindă toate acţiunile necesare pentru câştigarea scrutinului.

238 afișări
Imaginea articolului Rezoluţia privind candidatura lui Ponta la prezidenţiale, adoptată în unanimitate la Consiliul Naţional al PSD

Rezoluţia privind candidatura lui Ponta la prezidenţiale, adoptată în unanimitate la Consiliul Naţional al PSD (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a prezentat la reuniune această rezoluţie, prin care se ia act de decizia preşedintelui PSD Victor Ponta de a candida la funcţia de preşedinte al României, arătând că, în unanimitate, Consiliul Naţional acceptă candidatura lui Victor Ponta.

Potrivit rezoluţiei, Consiliul Naţional al PSD consideră că alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte "va garanta realizarea unei schimbări autentice în România" şi va însemna "sfârşitul unui regim abuziv şi un nou început bazat pe valorile autentice ale poporului român" şi "va readuce starea de normalitate în societatea românească".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici