Vasile Blaga: Avem 30 de colegi validaţi pentru primăriile municipii de judeţ şi 23 pentru Consiliile Judeţene

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că liberalii au validat 30 de candidaturi pentru primăriile reşedinţe de judeţ şi 23 pentru consiliile judeţene, în rândul acestora numărându-se cea a lui Ilie Bolojan şi cea a amiralului Vergil Chiţac.

419 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Avem 30 de colegi validaţi pentru primăriile municipii de judeţ şi 23 pentru Consiliile Judeţene

Vasile Blaga: Avem 30 de colegi validaţi pentru primăriile municipii de judeţ şi 23 pentru Consiliile Judeţene (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

''Am continuat astăzi validarea colegilor noştri care ne vor reprezenta în campania electorală din alegerile locale şi cu cei şase candidaţi pentru primăriile municipii de judeţ. Deja am ajuns la 30 de colegi validaţi (pentru primăriile municipii de judeţ-n.r.) şi la 23 de colegi validaţi pentru Consiliile Judeţene'', a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, la finalul şedinţei conducerii liberale.

Potrivit lui Vasile Blaga, secretarul general, Ilie Bolojan, primar în funcţie, va candida la Oradea, Vergil Chiţac la Constanţa, Guruianu Mădălin Doru la Sfântul Gheorghe, Martin Ioan la Slobozia, Răzvan Pop la Sibiu şi Cozma Adrian la Satu Mare.

Candidaţii validaţi de BP PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ au fost: la Bihor, Mălan Mircea; la Covasna, senatorul Obreja Marius Lucian; la Hunedoara, preşedintele în funcţie, David Adrian Nicolae; la Sibiu, Câmpean Daniela; la Satu Mare, deputatul Nicoară Romeo.

Liberalii au o a treia preşedinţie unită, în urma desemnării lui Marian Petreache drept preşedinte al organizaţiei PNL Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici