Accident în Capitală: Un biciclist a fost rănit după ce un poliţist l-a lovit cu portiera unei maşini

Un biciclist a fost rănit şi a ajuns la spital, luni seară, în Capitală, după ce şoferul unui autoturism, poliţist la Serviciul Omoruri, a dechis portiera fără să se asigure şi l-a lovit, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul poliţiştilor.

3930 afișări
Imaginea articolului Accident în Capitală: Un biciclist a fost rănit după ce un poliţist l-a lovit cu portiera unei maşini

Accident în Capitală: Un biciclist a fost rănit după ce un poliţist l-a lovit cu portiera unei maşini

Accidentul a avut loc, luni seară, pe bulevardul Mircea Vodă din Capitală, au declarat surse din rândul poliţiştilor pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, şoferul, poliţist în cadrul Serviciului Omoruri de la Poliţia Capitalei, care se afla cu autoturismul staţionat, a deschis portiera fără să se asigure, iar un biciclist a intrat direct în ea. În urma impactului, biciclistul, un bărbat, a suferit mai multe contuzii, fiind preluat de ambulanţă cu suspiciune de fractură de claviculă.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, au mai susţinut sursele citate. Poliţiştii au deschis un dosar în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici