Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI: Hellvig, audiat de Comisia SRI pe 25 ianuarie despre cazul Coldea şi bugetul SRI

Preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat, marţi, că a convenit cu directorul SRI, Eduard Hellvig, să vină pentru audieri în comisiei în data de 25 ianuarie, temele de audiere privind cazul Coldea şi bugetul SRI pe anul 2017.

999 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI: Hellvig, audiat de Comisia SRI pe 25 ianuarie despre cazul Coldea şi bugetul SRI

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI: Hellvig, audiat de Comisia SRI pe 25 ianuarie despre cazul Coldea şi bugetul SRI (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

„Am avut o primă şedinţă a Comisiei de control parlamentar al SRI. Am avut şi o discuţie şi am formulat apoi şi o adresă în care am solicitat conducerii SRI să fie prezentă pe data de 25 ianuarie la ora 11.00 la sala de şedinţe, cu două subiecte: subiectul numărul unu e legat de ce se întâmplă acum în spaţiul public, de cazul Coldea, şi subiectul numărul doi – legat de bugetul SRI pe anul 2017”, a spus Ţuţuianu.

El a arătat că a convenit cu directorul SRI să vină cu toate documentele care privesc cele două subiecte.

„Vom primi toate datele, toate informaţiile, inclusiv raportul comisie de la anchetă internă de la SRI (despre cazul Coldea, n.r.)”, a spus Ţuţuianu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici