Antonescu, despre vizita lui Ponta în Teleorman, la inundaţii: E normal. Dacă nu merge, ies discuţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, senator de Teleorman, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că vizita premierului în zonele inundate din Teleorman este normală, el menţionând, pe de altă parte, că în colegiul său au fost afectate de inundaţii trei localităţi.

560 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre vizita lui Ponta în Teleorman, la inundaţii: E normal. Dacă nu merge, ies discuţii

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Întrebat care este situaţia din colegiul său de senator din Teleorman, unde mai multe localităţi au fost inundate, Antonescu a răspuns: "În colegiul în care sunt eu senator e vorba de trei localităţi, situaţia mai gravă este în satul Beiu din Ştorobăneasa, unde a şi fost astăzi premierul şi cu echipa sa, cu Dragnea, şi mai sunt încă două comune afectate, în Necşeşti şi Vîrtoape. Am discutat astăzi şi cu colegul meu, deputatul Almăjanu, am discutat şi cu primarii de acolo, aici este important ca organele care au putere de acţiune efectivă să acţioneze. Dar e vorba de trei comune, între o situaţie mai complicată, afectat mai grav este satul Beiu".

Întrebat dacă vizita premierului Victor Ponta în Teleorman a fost una electorală, liberalul a răspuns: "Este normal. Dacă nu se duce, ies discuţii că nu s-a dus. Mi se pare că este normal ca premierul, ca alţi miniştrii, ca oameni care au răspunderi directe în Executiv, cu mijloace executive, să intervină în astfel de situaţii, să fie acolo, deci nu consider că e o vizită electorală", a mai afirmat liderul PNL.

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au inspectat, marţi, cu barca, mai multe zone inundate din Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici