CNADNR ridică restricţiile de circulaţie la podul din Predeal

Restricţia de circulaţie în zona pasajului aflat pe drumul naţional DN 1, în oraşul Predeal, a fost ridicată, traficul rutier desfăşurându-se în condiţii normale pe ambele sensuri de mers, în timp ce lucrările continuă în afara părţii carosabile, a anunţat vineri CNADNR.

190 afișări
Imaginea articolului CNADNR ridică restricţiile de circulaţie la podul din Predeal

CNADNR ridică restricţiile de circulaţie la podul din Predeal (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România precizează că, în perioada 15 septembrie - 15 noiembrie, pot exista anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în zona pasajului aflat pe DN 1 la km 140+640, unde se vor mai executa lucrări în zona trotuarelor, care vor fi semnalizate corespunzător.

"Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră existentă pe perioada lucrărilor", potrivit unui comunicat al CNADNR.

Compania de drumuri a anunţat la jumătatea lunii septembrie că reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal de pe DN 1, cu termen de finalizare a lucrărilor de două luni şi trafic restricţionat între timp.

CNADNR a început în iulie lucrările de reparaţii la suprastructura podului, dar le-a sistat întrucât circulaţia în zonă s-a intensificat o dată cu începerea perioadei de concedii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici