Doi fraţi reţinuţi în Craiova, în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete

Suspectul principal în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din Craiova, din cauza unei fete, dar şi fratele său, considerat complice, au fost reţinuţi, marţi seara, după audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

749 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi reţinuţi în Craiova, în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete

Doi fraţi reţinuţi în Craiova, în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus, marţi seara, reţinerea pentru 24 de ore a suspectului principal în cazul crimei care a avut loc, marţi dimineaţă, în Craiova. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, de etnie romă, din Craiova. Reţinut a fost şi fratele acestuia, în vârstă de 20 ani, suspectat de complicitate la infracţiunea de omor.

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Craiova, a fost înjunghiat mortal, marţi dimineaţă, pe o stradă din oraş. Potrivit informaţii oferite de poliţişti, între tânăr şi un altul ar fi avut loc o altercaţie, pornită din cauza unei fete. La un moment dat, unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalalt cu un cuţit. Victima a decedat, iar agresorul a fugit.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici