Video Doi morţi şi patru răniţi într-un accident produs pe DN1 A, în judeţul Prahova

Două persoane au decedat şi patru au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi o dubă, accidentul producându-se pe DN1A, pe raza comunei Măneciu. Trei persoane sunt inconştiente, la faţa locului intervenind elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4845 afișări

Update ora 11:35 Două victime ale accidentului de pe DN1A un bărbat şi o femeie, au murit la scurt timp după coliziune. O altă victimă din dubă urmează să fie preluată de elicopterul SMURD.

Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi o dubă, accidentul producându-se pe DN1A, pe raza comunei Măneciu. Trei persoane erau inconştiente în momentul în care au ajuns echipajele medicale la faţa locului.

Potrivit Poliţiei Prahova, impactul a avut loc între un autoturism şi o dubă care apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

“Un autoturism care mergea spre Ploieşti a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o dubă, care apoi a ieşit în afara părţii carosabile, căzând de la doi metri într-o râpă”, a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Un accident s-a produs pe DN1 A, în judeţul Prahova

Potrivit Poliţiei Prahova, impactul a avut loc între un autoturism şi o dubă care apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

“Un autoturism care mergea spre Ploieşti a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o dubă, care apoi a ieşit în afara părţii carosabile, căzând de la doi metri într-o râpă” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Pompierii intervin la ora transmiterii acestei ştiri.

“Erau patru persoane în dubă, dintre care două sunt încarcerate şi una prinsă sub autovehicol. Alte două persoane din autoturism sunt rănite uşor. Sunt în total trei persoane inconştiente, se lucrează pentru descarcerare mai întâi iar apoi victimele vor fi evaluate”, a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici