Doi tineri care se scăldau în râul Suceava, căutaţi de ISU

Doi tineri de 20 de ani care, duminică după-amiază, se scăldau în râul Suceava, în zona fostei balastiere din oraşul Liteni, sunt căutaţi de echipe ale ISU Suceava din Suceava, Fălticeni şi Dolhasca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

407 afișări
Imaginea articolului Doi tineri care se scăldau în râul Suceava, căutaţi de ISU

Doi tineri care se scăldau în râul Suceava, căutaţi de ISU

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi au intrat, duminică după-amiază, în râul Suceava în zona fostei balastiere din oraşul Liteni şi nu au mai fost văzuţi ieşind din apă, aceasta fiind foarte mare.

Găleată a spus că echipele ISU Suceava din Suceava, Fălticeni şi Dolhasca intervin cu bărci în vederea găsirii celor doi.

"Sunt căutaţi. Apa e însă foarte mare”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Potrivit acestuia, dacă va fi nevoie se va solicita şi sprijinul scafandrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici