Elevul înjunghiat într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea este în stare gravă şi a fost transferat la Bucureşti / Tânărul care l-a înjunghiat a fost reţinut pentru 24 de ore

Elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul "General Magheru” din Râmnicu Vâlcea care a fost înjunghiat, miercuri dimineaţa, de un coleg în vârstă de 16 ani, a fost transferat la un spital din Capitală, starea sa fiind foarte gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE Elevul care şi-a înjunghiat un coleg, reţinut pentru 24 de ore.

5760 afișări
Imaginea articolului Elevul înjunghiat într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea este în stare gravă şi a fost transferat la Bucureşti / Tânărul care l-a înjunghiat a fost reţinut pentru 24 de ore

Elevul înjunghiat într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea este în stare gravă şi a fost transferat la Bucureşti

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea, adolescentul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, însă medicii au decis să-l transfere la Spitalul "Sfânta Maria”, din Capitală.

El a fost transportat cu elicopterul SMURD Craiova.

Elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul "General Magheru” din Râmnicu Vâlcea a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost înjunghiat de un coleg în vârstă de 16 ani, altercaţia dintre cei doi petrecându-se chiar în incinta unităţii de învăţământ. Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a produs înainte de începerea cursurilor, pe fondul unui conflict spontan, elevul în vârstă de 17 ani fiind înjunghiat de cel în vârstă de 16 ani cu un briceag.

Elevul care şi-a înjunghiat colegul este audiat de poliţişti şi procurori.

Elevul în vârstă de 16 ani, care miercuri dimineaţa şi-a înjunghiat un coleg în gât cu un briceag, la şcoală, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul a fost reţinut, miercuri după-amiază, pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici