Furt de diamante şi inele în valoare de 5 milioane de euro. Suspectul a fost arestat preventiv

Un tânăr din Ploieşti a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, fiind suspectat că a furat, din Franţa, două diamante şi două inele a căror valoare se ridică la aproximativ cinci milioane de euro.

4128 afișări
Imaginea articolului Furt de diamante şi inele în valoare de 5 milioane de euro. Suspectul a fost arestat preventiv

Furt de diamante şi inele în valoare de 5 milioane de euro, suspectul a fost arestat preventiv

“Inculpatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alina Anton, purtător de cuvânt al Tribunalului Prahova.

Potrivit sursei citate, decizia poate fi atacată cu recurs.

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru furtul a două diamante şi două inele a căror valoare se ridică la cinci milioane de euro. Furtul a fost comis în Franţa, la sfârşitul anului trecut, dintr-un magazin de bijuterii. Tânărul ar fi fost ajutat de doi cetăţeni sârbi ca să săvârşească infracţiunea şi nu este exclus, spun surse judiciare, ca furtul să fi fost la comandă.

La percheziţiile organizate vineri, anchetatorii au găsit unul dintre inele.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că valoarea inelului găsit este de un 1,7 milioane de euro şi că unul dintre diamante ar fi fost vândut de tânăr. Un alt inel şi un diamant ar fi revenit cetăţenilor sârbi.

Citeşte şi: Încoronare împart

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici