Grefieră la Judecătoria Alba Iulia, găsită spânzurată în apartamentul pe care îl închiria

O grefieră la Judecătoria Alba Iulia, originară din Vâlcea, care obţinuse postul scos la concurs de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârşitul anului trecut cu note foarte bune, a fost găsită, vineri, spânzurată în apartamentul pe care îl închiria.

1074 afișări
Imaginea articolului Grefieră la Judecătoria Alba Iulia, găsită spânzurată în apartamentul pe care îl închiria

Grefieră la Judecătoria Alba Iulia, găsită spânzurată în apartamentul pe care îl închiria (Imagine: Tibi Bologh/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit IPJ Alba, tânăra de 26 de ani, originară din Vâlcea, care lucra ca grefieră la Judecătoria Alba Iulia, a fost găsită spânzurată vineri, în apartamentul în care locuia în chirie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăra locuia împreună cu o colegă de serviciu care a plecat mai devreme de acasă şi, sesizând că grefiera nu a ajuns la muncă, l-a rugat pe proprietarul apartamentului să verifice.

Proprietarul a găsit uşa descuiată şi cadavrul tinerei, anunţând imediat Poliţia.

Cadavrul a fost ridicat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările continuă.

Tânăra obţinuse unul din posturile scoase la concurs de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârşitul anului trecut, luând note foarte bune la cele trei probe şi promovând examenul cu media generală peste 9.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici