INEDIT: Un târg cartitabil de cadouri, organizat într-un club de comedie, pentru 12 copii buni la învăţătură dar fără posibilităţi materiale

Club de stand-up comedy Club 99 - unde de obicei se organizează spectacole de comedie - organizează pe 11 decembrie un târg de cadouri ale cărui încasări si donaţii vor merge către 12 copii din familii cu probleme, dar cu rezultate bune la învăţătură.

257 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Un târg cartitabil de cadouri, organizat într-un club de comedie, pentru 12 copii buni la învăţătură dar fără posibilităţi materiale

Inedit, în weekendul acesta: târg cartitabil de cadouri, organizat într-un club de comedie, pentru ajutorarea a 12 copii buni la învăţătură dar fără posibilităţi materiale

Organizatoii sunt Melinda Teohari, fondatoare a organizaţiei Charity by 99 (soţia celebrului comediant Claudiu “Teo” Teohari), împreună cu colegele ei Adela Szatvanyi fondatoarea ONG0-ului “Implica-te.org” si Adelina Serafim, freelancer si business developer.

“Ne-am gandit la o solutie prin care sa strangem bani pentru a raspunde scrisorilor pe care cei 12 copilasi sustinuti de fundatie le-au scris lui Mos Craciun. Totul a venit de la sine pentru ca stim ca de sarbatori toata lumea ar vrea sa daruiasca, dar parca e mai usor atunci cand o faci daruindu-ti mai intai tie si celor dragi”, spune Melinda Teohari, voluntar al asociatiei Charity by 99, care pe langa jobul de zi cu zi organizeaza evenimente caritabile.

Astfel, pe 11 decembrie, clubul de stand-up Club 99 (de pe bulevardul Dacia, nr 99) va fi scena faptelor bune, un loc unde isi vor da intalnire peste 40 de expozanti gata sa va ajute in alegerea cadourilor de sarbatori sau pentru a va inspira sa faceti donatii in bani sau obiecte celor mici.

“Nu am vrut sa impunem o donatie participantilor, le-am sugerat doar. Ideal este ca toti cei care participa la acest iarmaroc sa daruiasca celor dragi si indirect celor aflati in nevoie. Cu cat mai multe cadouri pentru cei dragi, cu atat mai multe donatii pentru copii”, sustine Adela Szatvanyi, cofondator al ONG-ului “Implica-te”, care a ajutat pana in prezent  cele 12 familii nevoiase.

Haine, incaltaminte, accesorii, decoratiuni de sarbatori, fan merch si nu numai, dulciuri cu dragoste, super – eroi, Barbosi, print-uri fotografice si altele va vor astepta la “Dar din Dar se face… Iarmaroc”.

Usile se deschid la ora 10:00 si fetele va invita sa beti cafeaua cu ele chiar de la prima ora, dar va asteapta oricum pana la ora 20:00.

Banii stransi vor merge spre 12 copii din 4 familii (Florea, Cristescu, Constantin si Popescu).

Cu banii stransi se vor cumpara cadouri de Mos Craciun dar şi alte lucruri de care au nevoie familiile (printer care o alta locuinta în chirie pentru familia Cristescu, care e pe punctul de a rămâne fără acoperis de sărbători, o canapea pentru familia Constantin, care nu are pat în casă, o locuinta pentru familia Florea, care in momentul de fata trăieste sub cerul liber…)

La târg există si un cont pentru donaţii: IBAN RO74 BACX 0000 000752088000, pe numele Adela Szatvanyi. "Cu un gest mic putem face un Crăciun fericit si celor care altfel riscă să aibă sărbătorile la fel de gri ca oricare altă zi", îndeamnă cu încredere iniţiatoarele evenimentului caritabil de Crăciun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici