Preşedintele Iohannis vizitează luni depozitele de arhivă ale CNSAS de la Popeşti Leordeni

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să viziteze, luni, depozitele de arhivă ale Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) de la Popeşti Leordeni.

384 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis vizitează luni depozitele de arhivă ale CNSAS de la Popeşti Leordeni

Klaus Iohannis (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Anunţul în acest sens a fost transmis, sâmbătă, de Administraţia Prezidenţială.

Astfel, programul public al şefului statului pentru ziua de luni prevede o vizită la depozitele de arhivă ale Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii de la Popeşti Leordeni.

Vizita la depozitele de arhivă ale CNSAS urmează să aibă loc începând de la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici