RADET: Căldura şi apa caldă, furnizate normal, în prezent, în toate zonele Bucureştiului

Agentul termic este furnizat normal, în prezent, în toată Capitala, toate punctele termice afectate de o avarie, începând de joi, fiind repuse în funcţiune vineri seară, anunţă Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

100 afișări
Imaginea articolului RADET: Căldura şi apa caldă, furnizate normal, în prezent, în toate zonele Bucureştiului

RADET: Căldura şi apa caldă, furnizate normal, în prezent, în toate zonele Bucureştiului (Imagine: Shutterstock)

"Echipele de intervenţie RADET au finalizat lucrările la avaria apărută în data de 11.12.2014 în reţeaua primară aferentă CET Sud, zona Octavian Goga (Timpuri Noi). Avaria a fost remediată în data de 12.12.2014 până în ora 18.00, astfel toate punctele termice afectate au fost repuse în funcţiune în jurul orei 20.00", se arată într-un comunicat al RADET.

Regia mai precizează că în prezent agentul termic este furnizat la parametri normali în toate zonele Bucureştiului.

Peste 200 de imobile din Capitală au rămas fără căldură şi apă caldă, unele joi toată ziua, iar altele de joi seară, din cauza unei avarii la reţeaua RADET. Şi vineri după-amiază, erau peste 300 de imobile fără căldură şi apă caldă, potrivit unui anunţ de pe site-ul regiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici