Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei

O persoană a decedat, iar alta a fost grav rănită după ce un camion a lovit două persoane care traversau prin loc nepermis, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

2630 afișări
Imaginea articolului Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei

O femeie, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 35 de ani, a murit, iar un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost transportat în stare critică la Spitalul Elias din Capitală după ce au fost loviţi de un camion în timp ce traversau neregulamentar drumul.

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti.

Şoferul camionului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că în zonă, respectiv în oraşul ilfovean Otopeni, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe câte o bandă pe sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici