Unul din deţinuţii care au evadat dintr-un penitenciar din Timiş a fost prins în Caraş-Severin

Unul din bărbaţii care au evadat, miercuri, din Penitenciarul de la Buziaş, judeţul Timiş - Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de închisoare pentru omor – a fost prins, joi dimineaţa, în judeţul Caraş-Severin, el urmând să fie adus la IPJ Timiş pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

381 afișări
Imaginea articolului Unul din deţinuţii care au evadat dintr-un penitenciar din Timiş a fost prins în Caraş-Severin

Unul din deţinuţii care au evadat dintr-un penitenciar din Timiş a fost prins în Caraş-Severin (Imagine: Claudiu Irimie/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Magdalena Radu, Iulko Zoltan, bărbatul de 36 de ani, condamnat pentru omor, care evadase în cursul zilei de miercuri din Penitenciarul cu regim semi-deschis de la Buziaş, a fost prins, joi dimineaţa, în judeţul Caraş-Severin.

Acesta urmează să fie adus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unde va fi audiat, şi riscă o pedeapsă suplimentară cuprinsă între şase luni şi doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de evadare.

Iulko Zoltan a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce, în 2012, la Lugoj, împreună cu un complice, a bătut un bărbat până l-a omorât.

El executase aproximativ patru ani de închisoare în momentul în care a evadat împreună cu un alt deţinut, Bogdan Gavril, de 25 de ani, condamnat pentru furt.

Bogdan Gavril este căutat încă de poliţişti şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici