Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului de la Australian Open

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, aflată pe locul 125 WTA, s-a calificat, sâmbătă, pe tabloul principal de simplu al primului turneu de Mare Şlem al anului, cel de la Australian Open, programat în perioada 16-29 ianuarie.

426 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului de la Australian Open

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului de la Australian Open (Imagine: Silvia Ilie / Mediafax Arhiva Foto)

În ultimul tur al calificărilor, Bogdan a învins-o, sâmbătă dimineaţa, scor 7-6 (3), 2-6, 6-2, pe sportiva chineză Kai-Lin Zhang, ocupanta poziţiei 136 WTA, după ce în primele două meciuri a trecut, tot în trei seturi, de olandeza Arantxa Rus (177 WTA) şi de australianca Ellen Perez (634 WTA)

Calificată în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem, Ana Bogdan, în vârstă de 24 de ani, este a şasea reprezentantă a României care va lua startul la Australian Open 2017. Bogdan îşi va afla adversara de pe tabloul principal în cursul zilei de sâmbătă.

Alături de Ana Bogdan, la Australian Open vor mai evolua Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig.

În calificări a participat şi Mihaela Buzărnescu (541 WTA), însă a pierdut în turul al doilea în faţa australiencei Olivia Rogowska, scor 2-6, 6-3, 2-6, după două ore şi trei minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici