Becali: Sunt fericit, Steaua nu a lăsat nicio şansă adversarului, este meritul lui Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că este mulţumit de jocul echipei pregătite de Victor Piţurcă, care a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a II-a a Ligii I, apreciind că este doar meritul managerului general pentru evoluţia formaţiei.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Sunt fericit, Steaua nu a lăsat nicio şansă adversarului, este meritul lui Piţurcă

Becali: Sunt fericit, Steaua nu a lăsat nicio şansă adversarului, este meritul lui Piţurcă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt fericit, nu numai că Steaua a jucat iar tiki-taka, dar nu a lăsat nicio şansă adversarului. A fost extraordinar şi cu stadionul şi cu tot ce se întâmplă acolo. Sunt două meciuri în care am revenit şi nu am dat nicio şansă adversarului. Ei nu au avut nicio ocazie în afară de gol. Bineînţeles că este meritul lui Piţurcă, a fost cea mai bună mutare cu el", a spus Gigi Becali imediat după meci.

Oficialul stelist a menţionat că Steaua va evolua şi mai bine în următoarele meciuri, după ce lotul se va omogeniza: "La Steaua sunt încă jucători noi, dar o să se lege relaţiile şi o să fie şi mai bine".

Întrebat dacă la Steaua va sosi şi fundaşul Eder Bonfim, de la FC Timişoara, Becali a răspuns afirmativ, fără a oferi alte detalii.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Universitatea Craiova, în primul meci disputat pe Stadionul "Steaua" în acest sezon, contând pentru etapa a II-a a Ligii I. Golurile echipei Steaua au fost marcate de Bogdan Stancu '66 şi Romeo Surdu '78, în timp ce Universitatea a punctat prin Valentin Iliev '51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici