Căpitanul echipei de tenis a Cehiei crede că întâlnirea cu România este deschisă oricărui rezultat

Căpitanul nejucător al echipei de tenis feminin a Cehiei, Petr Pala, consideră că întâlnirea cu reprezentativa României din cadrul Fed Cup, care va avea loc sâmbătă şi duminică la Sala Polivalentă din Cluj, e una deschisă oricărui rezultat, urmând să se vadă la final care echipă a fost cea mai bună.

475 afișări
Imaginea articolului Căpitanul echipei de tenis a Cehiei crede că întâlnirea cu România este deschisă oricărui rezultat

Căpitanul echipei de tenis a Cehiei crede că întâlnirea cu România este deschisă oricărui rezultat (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Căpitanul nejucător al echipei de tenis feminin a Cehiei, Petr Pala, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că reprezentatele echipei Cehiei se simt bine la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este foarte frumos, ne simţim bine, este o sală frumoasă, nu ne plângem, sperăm că va fi bine. Cred că este o întâlnire deschisă oricărui rezultat şi vom vedea la final care echipă a fost cea mai bună", a spus Pala.

Întrebat care este obiectivul echipei sale pentru actuala ediţie a Fed Cup, căpitanul nejucător al Cehiei a spus că este acela de a câştiga.

"Noi am venit să dăm ce e mai bun, ne aşteptăm la meciuri frumoase", a afirmat Petr Pala.

Întrebat mai departe dacă a fost surprins de decizia de ultimă oră a Simonei Halep de a juca contra Cehiei, după ce a acuzat unele probleme medicale, Pala a spus că nu este deranjat de acest lucru.

"Nu ne deranjează, vor fi meciuri frumoase, este o provocare şi privim înainte", a spus el.

Jucătoarea Petra Kvitova a declarat, la rândul său, că a jucat de două ori cu Simona Halep şi a pierdut de fiecare dată, sperând ca acum să îşi ia revanşa.

"Este o mare jucătoare, suntem prietene, dar pe teren suntem adversare", a spus Kvitova.

Echipa Cehiei le are în componenţă pe Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Barbora Strycova şi Denisa Alletrova, căpitan nejucător fiind Petr Pala, în timp ce din naţionala României fac parte Simona Halep, Raluca Olaru, Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Căpitan nejucător este Alina Tecşor.

Vineri va avea loc tragerea la sorţi a programului meciurilor, competiţia urmând să aibă loc, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici