CUPA ROMÂNIEI: Petrolul a remizat cu Astra, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, miercuri seară, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana.

216 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: Petrolul a remizat cu Astra, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor

CUPA ROMÂNIEI: Petrolul a remizat cu Astra, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Petrolul: Pecanha - Beţa, Alves, Yamissi, Guilherme - De Lucas (Fernandez '60), Hoban - Priso (Zicu '71), Albin, Teixeira - Tamuz (Camara '55). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, Ben Yousef, Găman, Morais - Yahaya - Yoda, Seto (Budescu '73), Laban, De Amorim (Enache '80) - Yazalde (Bukari '78). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene Priso '4, De Lucas '58, Beţa '75, Hoban '88 / Yahaya '56.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două inii de Octavian Şovre şi Miklós Nagy, în timp ce rezervă a fost Ovidiu Artenie. Arbitrii adiţionali au fost Adrian Comănescu şi Cătălin Popa.

Observatorii partidei au fost Octavian Goga şi Adrian Vidan.

La meci au asistat aproximativ 10.500 de spectatori, printre care şi 35 de fani ai Astrei Giurgiu.

Înainte de începerea partidei, fanii Petrolului au scandat lozinci anti-maghiare.

La meci a asistat şi selecţionerul Victor Piţurcă, alături de noul său secund, Valeriu Răchită, dar şi de Eugen Neagoe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici