Două înfrângeri şi o victorie pentru echipele româneşti în Liga MOL la hochei pe gheaţă

HC Miercurea Ciuc a câştigat luni meciul cu Ferencvaros din Liga MOL la hochei pe gheaţă, iar Corona Braşov şi Dunărea Galaţi au pierdut în deplasare cu Debrecen, respectiv Fehervari Titanok.

145 afișări
Imaginea articolului Două înfrângeri şi o victorie pentru echipele româneşti în Liga MOL la hochei pe gheaţă

Două înfrângeri şi o victorie pentru echipele româneşti în Liga MOL la hochei pe gheaţă (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Foto Mediafax)

Debrecen a învins Corona Braşov cu scorul de 4-2 (2-1, 1-1, 1-0). Hari (2), Bertha şi Nemeth au reuşit golurile gazdelor, iar Filip şi Biro au punctat pentru oaspeţi.

Ferencvaros a cedat pe teren propriu împotriva formaţiei din Miercurea Ciuc, scor 3-4 (1-2, 1-0, 1-2). Papp, Molnar, Moldovan şi Antal au înscris pentru români, în timp ce Tendler (2) şi Szappanos au marcat pentru maghiari.

Fehervari Titanok a câştigat, după prelungiri, meciul cu Dunărea Galaţi, scor 6-5 (0-2, 3-2, 2-1, 1-0). Shupe (2), Szabo (3) şi Reisz au înscris pentru gazde, iar Lorincz, Donika (2), Pal şi Krajci au fost marcatorii formaţiei gălăţene.

În urma acestor rezultate, Corona Braşov se află pe locul 4 în clasamentul Ligii MOL, cu 42 de puncte. Dunărea Galaţi ocupă poziţia a noua, cu 25 de puncte. HC Miercurea Ciuc se află pe locul zece, cu 19 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici