Fanii echipei Atletico Nacional au umplut stadionul pe care urma să se dispute finala cu Chapecoense - VIDEO

Fanii echipei Atletico Nacional au umplut, miercuri seara, stadionul pe care ar fi trebuit să se dispute manşa tur a finalei cu Chapecoense din Copa Sudamericana.

510 afișări
Imaginea articolului Fanii echipei Atletico Nacional au umplut stadionul pe care urma să se dispute finala cu Chapecoense - VIDEO

Fanii echipei Atletico Nacional au umplut stadionul pe care urma să se dispute finala cu Chapecoense - VIDEO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Aproximativ 45.000 de suporteri au fost prezenţi, miercuri, pe stadionul Atanasio Girardot, din Medellin, acolo unde, în seara respectivă, trebuia să se joace meciul cu Chapecoense, anulat după ce avionul care transporta echipa braziliană spre Columbia s-a prăbuşit.

Fanii au aprins lumânări, iar 71 de porumbei au fost eliberaţi în memoria victimelor.

Avionul în care se afla şi echipa braziliană de primă ligă Chapecoense s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi, la 30 de kilometri de Medellin. Bilanţul a fost de 71 de morţi şi şase supravieţuitori.

 

 

Prima manşă a finalei turneului Copa Sudamericana, a doua competiţie intercluburi din America de Sud după Copa Libertadores, era programată miercuri, 30 noiembrie. Echipa din oraşul Chapeco, fondată în 1973, a promovat în prima ligă din Brazilia în 2014. Cu o etapă înainte de finalul campionatului brazilian, Chapecoense ocupă locul 9 în clasament.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici