FC Barcelona - FC Sevilla, în Supercupa Europei la 11 august

Formaţiile spaniole FC Barcelona şi FC Sevilla îşi vor disputa Supercupa Europei la 11 august, pe Boris Paichadze Dinamo Arena din Tbilisi (Georgia).

2410 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona - FC Sevilla, în Supercupa Europei la 11 august

FC Barcelona - FC Sevilla, în Supercupa Europei la 11 august

FC Barcelona va evolua în meciul de la Tbilisi şi calitate de câştigătoare a Ligii Campionilor, trofeu obţinut, sâmbătă, la Berlin, după victoria, scor 3-1, din meciul cu Juventus Torino.

FC Sevilla este deţinătoarea Ligii Europa, trofeu obţinut la 27 mai, când s-a impus, scor 3-2, în meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk.

FC Barcelona a mai câştigat Supercupa în 1992, 1997, 2009 şi 2011, iar FC Sevilla s-a impus în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici