Florin Marin este noul antrenor al echipei Rapid

Tehnicianul Florin Marin a declarat, vineri seară, că a semnat un contract pe un sezon pentru funcţia de antrenor al echipei Rapid, el având ca obiectiv promovarea în prima ligă.

193 afișări
Imaginea articolului Florin Marin este noul antrenor al echipei Rapid

Florin Marin este noul antrenor al echipei Rapid (Imaggine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Am terminat negocierile. Am ajuns la o înţelegere cu domnul Moraru şi voi veni pe postul de antrenor. Obiectivul e promovarea, dar nu va fi uşor. Trebuie să construim o echipă într-un timp foarte scurt. Sperăm să aducem jucători cu care să putem îndeplini obiectivul. Am semnat pe un singur an şi contractul se prelungeşte automat în cazul în care vom promova. Voi lucra împreună cu Mihai Ianovschi, cu Florin Pârvu şi cu Vasile Iordache - antrenor cu portarii", a declarat Florin Marin, la DigiSport.

Tot vineri, fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost instalat în funcţia de preşedinte al FC Rapid după ce a renunţat la postul de director sportiv al clubului Oţelul Galaţi.

Burcă a ajuns la un acord cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, după mai multe runde de negocieri. Noul preşedinte a fost de acord cu condiţiile impuse de Valerii Moraru, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la baza sportivă Pro Rapid.

Florin Marin a lucrat în sezonul recent încheiat la Oţelul Galaţi cu Ovidiu Burcă.

Acţionarul majoritar Valerii Moraru a intenţionat iniţial să îl instaleze în funcţia de preşedinte pe Daniel Pancu, dar acesta a refuzat oferta preferând să mai joace încă un sezon pentru echipa Rapid în Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici