Gâlcă: Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult

Tehnicianul formaţiei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, marţi, că meciul cu Ludogoreţ Razgrad de la Sofia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va fi mai greu ca la Bucureşti, apreciind că echipa bulgară va risca mai mult.

165 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult

Constantin Galca (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"A început să miroasă a Champions League, lucrul acesta ne bucură. Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult. Sperăm ca noi, la finalul jocului, să ne calificăm. Sperăm să ne creăm multe ocazii şi să le concretizăm. Steaua va merge să atace, să-şi creeze ocazii de gol, este foarte important să marcăm. Este un lucru pozitiv pentru noi că ne sprijină fanii echipei ŢSKA Sofia. Noi am făcut un meci foarte bun şi nu i-am lăsat să se exprime la adevărata lor valoare la Bucureşti. Suntem optimişti, vrem să câştigăm meciul, chiar dacă şi un egal ne avantajează", a declarat Gâlcă.

Tehnicianul stelist a afirmat că Arlauskis şi Tănase se recuperează şi va decide după antrenamentul oficial dacă pot fi folosiţi.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu consideră că meciul va fi greu, dar steliştii sunt pregătiţi să se califice. "Va fi un meci greu, diferit faţă de cel de la Bucureşti. Ne dorim să dominăm meciul, suntem concentraţi pentru acest lucru. Ne dorim să ieşim victorioşi şi să ne bucurăm împreună. Pentru mine nu este important cine va marca, important este ca echipa să joace bine şi să ne calificăm. I-am simţit foarte puternici, au echipă bună, dar noi vrem să alergăm mai mult, să ţinem mingea mai mult şi sigur ne vom bucura la final", a spus Stanciu.

Partida Ludogoreţ Razgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici