Leonard Doroftei: Probabil că Lucian Bute va mai primi un meci de titlu mondial după ce a arătat azi

Leonard Doroftei, fost campion mondial, a declarat duminică, după remiza dintre Badou Jack şi Lucian Bute, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, că Lucian Bute poate reveni în fruntea boxului internaţional şi că va mai primi un meci de titlu mondial după ce a arătat.

4327 afișări
Imaginea articolului Leonard Doroftei: Probabil că Lucian Bute va mai primi un meci de titlu mondial după ce a arătat azi

Leonard Doroftei: Probabil că Lucian Bute va mai primi un meci de titlu mondial după ce a arătat azi (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Important e că a demonstrat că poate duce un meci de 12 reprize în picioare. Ne-a arătat că şi-a revenit, poate va mai primi ocazia să mai facă un meci de titlu mondial. Nu cred că mai contează vârsta în box, promotorul lui Lucian de acum l-a adus foarte bine. Important e că şi-a revenit, acum poate lupta din nou pentru titlu peste două-trei meciuri.

Nu am spus niciodată că Lucian nu e un boxer bun. Dacă televiziunile sunt interesate de el, probabil va mai primi un meci de titlu mondial. Dacă promoterii care sunt în spatele lui acum ştiu să îl promoveze spre un alt titlu mondial, de ce nu? Nu putem spune că a avut o înfrângere ruşinoasa sau că a pierdut vreodată ruşinos", a spus Doroftei pentru Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici