Lumea fotbalului, şocată după tragedia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense. Reacţia lui Beckham, Real Madrid şi FC Barcelona

Lumea fotbalului a fost şocată de vestea că avionul care transporta membrii echipei braziliene de fotbal Chapecoense s-a prăbuşit în noaptea de luni spre marţi. Mai mulţi jucători, precum şi unele cluburi de fotbal şi-au exprimat regretul prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

4717 afișări
Imaginea articolului Lumea fotbalului, şocată după tragedia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense. Reacţia lui Beckham, Real Madrid şi FC Barcelona

Lumea fotbalului, şocată după tragedia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense. Reacţia lui Beckham şi a echipelor Real Madrid şi FC Barcelona (Imagine: Hepta)

"Dragostea mea se îndreaptă către familiile şi prietenii celor care au pierit în această teribilă tragedie" - David Beckham.

"În această dimineaţă m-am trezit cu ştiri triste. Gândurile mele sunt la @ChapecoenseReal şi la familia şi prietenii celor implicaţi" - Wayne Rooney.

"Condoleanţele mele după accidentul aviatic în care a fost implicată echipa Chapecoense! Este un moment greu pentru fotbal! Curaj şi tărie!" - Iker Casillas.

"Ştiri devastatoare din America de Sud. Multă putere, Chapeco!" - Javi Martinez.

"Gândurile mele sunt la @ChapecoenseReal şi la toţi cei afectaţi de această tragedie. Nu am cuvinte! Multă putere!" - Sergio Ramos.

"Real Madrid C.F. îşi exprimă durerea în urma tragicului accident aviatic în care a fost implicat clubul brazilian de fotbal Chapecoense şi transmite condoleanţe familiei şi prietenilor victimelor. În acelaşi timp, clubul urează însănătoşire grabnică supravieţuitorilor", se arată într-un comunicat de presă al clubului Real Madrid.

"Tot sprijinul nostru şi solidaritatea se îndreaptă către victimele şi familiile afectate de tragedia din Columbia a celor de la @ChapecoenseReal" - FC Barcelona.

"Sincere condoleanţe familiilor celor decedaţi în accidentul aviatic al @ChapecoenseReal. Să se odihnească în pace!" - Atletico Madrid.

"Gândurile noastre sunt la toţi cei de la @ChapecoenseReal şi la cei afectaţi de tragedia din Columbia" - Liverpool.

Printre echipele care şi-au exprimat regretul după tragedia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense se numără şi formaţii din Brazilia sau altele din Europa, precum Benfica, FC Sevilla sau Watford.

Un avion de pasageri cu 81 de oameni la bord, inclusiv membrii echipei braziliene de primă ligă Chapecoense, s-a prăbuşit în noaptea de luni spre marţi în zona Medellin, Columbia. Potrivit informaţiilor apărute ulterior, există şase supravieţuitori. Aeroportul Medellin a confirmat că la bordul avionului se aflau şi membrii echipei braziliene de fotbal Chapecoense, formaţie care urma să joace finala turneului Copa Sudamerica împotriva Atletico Nacional, la Medellin.

Prima manşă a finalei turneului Copa Sudamerica, a doua competiţie intercluburi din America de Sud după Copa Libertadores, era programată miercuri. Echipa din oraşul Chapeco, fondată în 1973, a promovat în prima ligă din Brazilia în 2014. După 37 de etape din actuala stagiune a campionatului din Brazilia, Chapecoense ocupă locul 9 în clasament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici