Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei

Antrenorul român Mircea Lucescu, în vârstă de 70 de ani, se va despărţi la finalul sezonului de Şahtior Doneţk, echipa pe care o pregăteşte încă din 2004, şi, cu această ocazie, la antrenamentul de joi, acesta le-a mulţumit tuturor pentru clipele petrecute împreună.

1366 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei

Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei

Drumurile lui Mircea Lucescu şi Şahtior Doneţk se vor despărţi în această vară, iar antrenamentul de joi a avut o importanţă aparte, atât pentru antrenorul român, cât şi pentru jucători. Tehnicianul a chemat toată echipa la mijlocul terenului, a strâns mâna fiecărui jucător în parte şi le-a mulţumit fotbaliştilor pentru clipele frumoase trăite împreună. Segadonya a anunţat că Lucescu senior a fost foarte emoţionat şi a evitat, pe cât posibil, să dea ochii cu reprezentanţii mass-media: "Nu vreau să vorbesc acum, nu vreau să plâng în faţa voastră", le-a transmis românul jurnaliştilor.

Sâmbătă, pe 21 mai, Lucescu va sta pentru ultima dată pe banca tehnică a lui Şahtior Doneţk. Se va întâmpla în finala Cupei Ucrainei, în care "minerii" se vor lupta pentru trofeu cu Zoria Lugansk. Un succes ar însemna al 22-lea trofeu pentru antrenorul român în Ucraina, Lucescu trecându-şi în cont opt titluri de campion, cinci Cupe, şapte Supercupe şi o Cupa UEFA.

Chiar dacă va pleca de la echipa alături de care a scris istorie în ultimul deceniu, Lucescu nu duce lipsă de oferte. Antrenorul de 70 de ani e dorit în Turcia, de Galatasaray şi Fenerbahce, iar Zenit Sankt Petersburg şi AS Monaco sunt alte două formaţii importante care s-au interesat de serviciile tehnicianului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici