Programul tenismenelor din România calificate în optimile turneului de la Madrid

Organizatorii turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid (Spania) au anunţat, marţi, programul zilei de miercuri, în care trei dintre cele patru reprezentante ale României rămase pe tabloul principal al competiţiei vor evolua în optimile de finală.

4186 afișări
Imaginea articolului Programul tenismenelor din România calificate în optimile turneului de la Madrid

Programul tenismenelor din România calificate în optimile turneului de la Madrid (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Irina Camelia Begu (34 WTA) va evolua împotriva americancei Christina McHale, ocupanta locului 59 în clasamentul WTA, în primul meci pe terenul trei, începând de la ora 13.00.

Simona Halep (7 WTA) va evolua împotriva elveţiencei Timeei Bacsinszky (15 WTA), nu înainte de ora 15:00. Confruntarea dintre Halep şi Bacszyszky se va desfăşura pe terenul central din Madrid.

Patricia Ţig, locul 134 WTA, se va confrunta cu sportiva americană Madison Keys (25 WTA), nu înainte de ora 22:30.

Turneul de la Madrid se dispută pe zgură şi este dotat cu premii totale în valoare de 4.771.360 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici