Simona Halep, invitaţie pentru preşedintele ales: "Veniţi să cântaţi imnul împreună cu noi?"/ Răspunsul lui Iohannis: "Da, se poate!"

Simona Halep l-a invitat, prin intermediul prosport.ro, pe Klaus Iohannis să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei, iar preşedintele ales a acceptat invitaţia.

2950 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, invitaţie pentru preşedintele ales: "Veniţi să cântaţi imnul împreună cu noi?"/ Răspunsul lui Iohannis: "Da, se poate!"

Simona Halep, invitaţie pentru preşedintele ales: "Veniţi să cântaţi imnul împreună cu noi?"/ Răspunsul lui Iohannis: "Da, se poate!" (Imagine: prosport.ro)

ProSport a lansat joi o invitaţie marilor sportivi, foşti sau actuali, dar şi celor care fac sport de plăcere pentru a se alătura unei sesiuni de întrebări adresate noului preşedinte, Klaus Iohannis. Oricine poate trimite o întrebare la askiohannis@prosport.ro, iar cele mai bune întrebări vor ajunge pe masa preşedintelui.

Pe lista celor invitaţi să adreseze întrebări se numără, printre alţii, Gică Hagi, Cristina Neagu, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu, Sandra Izbaşa şi Andreea Răducan.

ProSport a deschis acţiunea cu Simona Halep, cea mai bună sportivă a României din ultimii doi ani, inclusă în categoria marilor personalităţi, ambasadori sportivi ai ţării. Aflată într-un cantonament de pregătire la Poiana Braşov, numărul 3 mondial a răspuns prompt invitaţiei ProSport:

"Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?", este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis.

Pe 7 şi 8 februarie 2015, echipa României va înfrunta Spania la Galaţi, într-un meci din Grupa Mondială II a Fed Cup. Mesajul trimis de Halep, prin intermediul campaniei ProSport, a ajuns imediat în cancelaria preşedintelui ales. Reacţia acestuia a fost imediată. Klaus Iohannis a anunţat că va cânta imnul împreună cu Halep la Fed Cup, având astfel posibilitatea de a repeta momentul imnului produs în timpul unei conferinţe de presă, în ultimele zile ale campaniei electorale.

"Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!", a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

 

 

 

Vineri, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a cântat, într-o conferinţă de presă, prima strofă din "Deşteaptă-te române". Cu o zi în urmă, contracandidatul său Victor Ponta spusese, la o emisiune TV, că dacă liderul ACL ar fi fost prezent, l-ar fi întrebat dacă ştie imnul naţional, premierul recitând primele două versuri şi greşind un cuvânt. Întrebat, în conferinţa de presă, dacă ştie versurile imnului, Iohannis a cântat prima strofă.

Ulterior, el a precizat că a cântat în corul liceului.

Citeşte mai multe despre campania "România sportului bine făcut" pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici