Simona Halep o va întâlni pe Kirsten Flipkens în primul tur de la US Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, favorită numărul cinci la turneul de Mare Şlem de la US Open, o va întâlni pe Kirsten Flipkens din Belgia în primul tur al celui de-al patrulea turneu de Mare Şlem din acest an, conform unui mesaj postat pe pagina de Twitter WTA Insider.

904 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Kirsten Flipkens în primul tur de la US Open

Simona Halep o va întâlni pe Kirsten Flipkens în primul tur de la US Open

Simona a câştigat toate cele patru meciuri pe care le-a disputat până acum împotriva jucătoarei de 30 de ani, care ocupă locul 68 în clasamentul WTA. În vârstă de 24 de ani, sportiva din Constanţa se află pe jumătatea superioară a tabolului şi ar putea juca împotriva Serenei Williams în sferturile de finală.

Cei de la WTA Insider scriu că, dacă va trece de Flipkens, Halep ar putea juca cu Darya Gavrilova sau Lucie Safarova în turul doi, cu Timea Babos în turul trei, şi cu Elena Vesnina sau Carla Suarez Navarro în runda a 4-a de la US Open.

Dacă va reuşi să se impună la US Open, Serena Williams şi-ar trece în cont cel de-al 23-lea turneu major, devansând-o astfel pe Steffi Graf. În primul tur de la Flushing Meadows o va avea ca adversară pe Ekaterina Makarova.

Anul trecut, Halep a ajuns până în semifinalele turneului de la Flushing Meadows, unde a fost eliminată de jucătorea Flavia Pennetta din Italia, scor 6-1, 6-3, cea care avea să câştige trofeul din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici