Simona Halep se va califica la Turneul Campioanelor dacă va ajunge în semifinale la US Open

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, poate să-şi asigure prezenţa la Turneul Campioanelor, competiţia care închide sezonul feminin de tenis, dacă va accede în semifinalele US Open, ultimul Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al WTA.

465 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se va califica la Turneul Campioanelor dacă va ajunge în semifinale la US Open

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În aceeaşi situaţie este şi rusoaica Maria Şarapova, locul 6 WTA, dar cele două sportive se pot întâlni în sferturile de finală, caz în care numai una dintre ele se va califica la Turneul Campioanelor după US Open.

Alte două jucătoare pot să-şi asigure prezenţa la Singapore după Grand Slam-ul american: Serena Williams, locul 1 WTA, dacă se califică în finală şi Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, dacă va câştiga US Open.

În acest moment, cele patru sportive ocupă următoarele locuri în clasamentul care contează pentru Turneul Campioanelor: 1. Maria Şarapova (5.335 de puncte), 2. Simona Halep (5.060 de puncte), 3. Serena Williams (4.931 de puncte) şi 4. Agnieszka Radwanska (4.249 de puncte).

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

Simona Halep, a doua favorită la US Open, va evolua, miercuri, pe terenul Louis Armstrong, în turul 2 al competiţiei, împotriva slovacei Janei Cepelova, locul 65 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici