STEAUA-DINAMO, în semifinalele Cupei României: Ovidiu Haţegan va arbitra meciul

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipele Steaua şi Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al CCA.

153 afișări
Imaginea articolului STEAUA-DINAMO, în semifinalele Cupei României: Ovidiu Haţegan va arbitra meciul

STEAUA-DINAMO, în semifinalele Cupei României: Ovidiu Haţegan va arbitra meciul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Aurel Oniţă şi Vasile Marinescu, de asistenţii suplimentari Dragoş Istrate şi Marcel Bîrsan, în timp ce arbitru de rezervă va fi Sebastian Gheorghe.

Observatorii întâlnirii vor fi Corneliu Fecioru şi Dumitru Mihalache.

Partida Steaua - Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici