Tecău şi Rojer s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 11, s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al probei de dublu din cadrul Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale de 50 de milioane de dolari.

167 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la Australian Open

Tecău şi Rojer s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la Australian Open

În runda inaugurală, Tecău şi Rojer au trecut, în minimum de seturi, de dublul Philipp Petzschner/Mikhail Youzhny (Germania/Rusia), scor 7-6 (5), 7-6 (3), într-o oră şi 43 de minute de joc.

Tecău (19 ATP) şi Rojer (26 ATP) şi-au asigurat astfel un cec în valoare de 23.000 de dolari şi 90 de puncte ATP, iar în turul al doilea vor juca împotriva olandezilor Wesley Koolhof şi Matwe Middelkoop.

În 2016, Rojer (35 de ani) şi Tecău (31 de ani) s-au oprit în faza sferturilor de finală. Cel mai bun rezultat al echipei româno-olandeze la Melbourne este semifinala din 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici