UEFA a schimbat formatul de accedere în grupele Ligii Campionilor

Forul european a confirmat, vineri, modificarea formatului de accedere în Liga Campionilor, astfel că din sezonul 2018-2019 primele patru campionate din clasamentul coeficienţilor UEFA vor avea câte patru locuri garantate în grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

1404 afișări
Imaginea articolului UEFA a schimbat formatul de accedere în grupele Ligii Campionilor

UEFA a schimbat formatul de accedere în grupele Ligii Campionilor

UEFA a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că echipele din cele patru campionate din clasamentul coeficienţilor nu vor mai avea nevoie de runde preliminare pentru accederea în grupele Ligii Campionilor. În momentul de faţă, Spania, Germania, Anglia şi Italia ocupă primele patru poziţii în clasamentul coeficienţilor UEFA.

Potrivit noului sistem de calificare, câştigătoarea Europa League va beneficia de asemenea de un loc în grupele Ligii Campionilor. Actualul format îi garantează câştigătoarei Europa League un loc în play-off.

O altă modificare prevede mai mulţi bani pentru cluburile care se califică în Liga Campionilor, precum şi pentru parcursul în această competiţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici