Alegeri locale 2020. Doi primari la Iaşi? Mihai Chirica şi Cosette Chichirău spun că au câştigat

  • PNL anunţă că a câştigat primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean Iaşi
  • Cosette Chicirău (USR-PLUS) spune că primele rezultate sunt peste cele înregistrate de Chirica
  • La Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu (PSD) conduce topul cu 34.5%, date valabile pentru 19.30
25890 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale 2020. Doi primari la Iaşi? Mihai Chirica şi Cosette Chichirău spun că au câştigat

Liberalii spun că Mihai Chirică, ex-PSD, susţinut acum de PNL, a obţinut un nou mandat de primar la Iaşi. Asta în timp ce Cosette Chichirău, candidată din partea USR-PLUS pentru primăria Iaşi, spune că primele rezultate din secţii o fac câştigătoare. Momentan, se pare că niciun partid nu a solicitat un exit poll la Iaşi.

La Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu, candidat din partea PSD pentru primăria Craiova, conduce cu un procent de 34.5%, potrivit rezultatelor parţiale valabile pentru ora 19.30. În Constanţa, Vergil Chiţac, candidat din partea PNL pentru primărie, este la egalitate cu Stelian Ion, candidat din partea USR-PlUS, ambii cu un procent 29%, date valabile pentru 19.30.

Primăria Craiova: 

  • Lia-Olguţa Vasilescu (PSD) 34.5%
  • Nicolae Giugea (PNL) 29%

Primăria Constanţa:

  • Vergil Chiţac (PNL) 29.0%
  • Ion Stelian (USR-PLUS) 29.0%
  • Decebal Făgădău (PSD) 23.5%

„Românii au nevoie să capete din nou încredere în clasa politică. Nu este vina lor, este vina clasei politice care i-a dezarmat după 30 de ani de eşecuri continue; i-au sărăcit şi i-au făcut să nu mai aibă încredere. Toţi sunt ieşeni şi pe toţi îi voi reprezenta cu aceeaşi dragoste”, spune Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi.

„Am văzut rezultatele exepţionale ale alianţei USR PLUS în Bucureşti. Suntem convinşi că în Constanţa şi Timişoara vom câştiga. Iar la Iaşi se joacă. Iaşul este singura excepţie din ţară unde PNL s-a transformat în PSD. La Iaşi nu am avut beneficiul unei alianţe de dreapta. La Iaşi, alianţa USR-PLUS se luptă singură cu caracatiţa pesedisto-penelistă. Dar ghiciţi ce – deja primele rezultate din secţii arată că suntem înaintea lui Mihai Chirica”, a declarat Cosette Chichirău, candidat USR-PLUS la primăria Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici