15.000 de români s-au înscris în AUR în ultimele 24 de ore

  • 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în AUR, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu.
  • Adeziunea de intrare în AUR poate fi semnată online.
  • Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi.
32040 afișări
Imaginea articolului 15.000 de români s-au înscris în AUR în ultimele 24 de ore

Potrivit unui comunicat transmis de AUR, marţi, 15.000 de români s-au înscris în formaţiune în ultimele 24 de ore, ca urmare a apelului lansat de copreşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu.

„AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreşedinte AUR.

Adeziunea de intrare în AUR poate fi semnată online.

Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici