Video Incidente la vot cu familia Melencu. Bunicul Luizei, despre poliţişti: Sunt complicii lui Dincă

Incidente la secţia de vot din Radomir, judeţul Dolj, unde au votat, duminică după-amiaza, membrii familiei Luizei Melencu, una dintre tinerele despre care se presupune că a fost răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă.

1650 afișări

Rudele Luizei Melencu au mers să voteze la secţia din Radomir, dar l-au văzut pe unul dintre poliţiştii din comună, despre care spun că s-a ocupat de cazul dispariţia fetei de 19 ani. Oamenii au mers să-l întrebe pe omul legii dacă mai are vreo veste despre copilă. Bunicul Luizei spune că poliţistul le-a închis uşa în nas, apoi a plecat din secţia de votare.

„Am vrut să-l întrebăm şi noi ce mai ştie de caz, să ne spună şi…Uitaţi cum fug! Fug! Toţi fug de responsabilitate! Dovada că nu şi-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmaţie: nu şi-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de poliţai. Nu, nu sunt poliţai. Ăştia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Acesta a mai spus că tot timpul poliţiştii le-au întors spatele şi i-a acuzat pe oamenii legii că sunt complicii lui Dincă.

„De aia fug, că sunt vinovaţi. Toţi sunt vinovaţi! Toţi sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă şi a zis: hai, dom’ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită şi are să vină acasă. Uitaţi, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre maşina de poliţie care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoţii, poliţaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o maşină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceşeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici