MAE anunţă că cea de-a doua zi a votului în străinătate continuă în 816 secţii

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, sâmbătă, că cea de-a doua zi a votului în străinătate la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii din Asia, Europa, Africa, America de Nord şi America de Sud.

95 afișări
Imaginea articolului MAE anunţă că cea de-a doua zi a votului în străinătate continuă în 816 secţii

MAE anunţă că cea de-a doua zi a votului în străinătate continuă în 816 secţii

„Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. La ora 17.00 (ora României) 244.381 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul de vot la secţia de votare în străinătate”, arată reprezentanţii MAE, într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

A doua zi de vot în străinătate s-a încheiat deja în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka şi Vietnam.

Votul în cadrul celor 835 de secţii organizate în străinătate a început vineri, 22 noiembrie, iar cetăţenii români de peste hotare pot să îşi exercite în continuare dreptul de vot la acest scrutin sâmbătă şi duminică, în intervalul 7.00 - 21.00 (ore locale), mai informează sursa citată.

De asemenea, MAE reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români aflaţi în străinătate pe durata alegerilor prezidenţiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerări în cursul zilei de mâine.

Cetăţenii români care votează în străinătate pot accesa harta interactivă a secţiilor de votare pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mae,
vot,
diaspora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici