Video O femeie din Dolj a fost agresată lângă o secţie de vot de liderul PNL din localitate

O femeie de 44 de ani a fost agresată de un bărbat în apropierea secţiei de vot din localitatea Coşoveni, judeţul Dolj. Poliţiştii au început cercetările pentru lovire sau alte violenţe. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul este preşedintele filialei locale a PNL.

2450 afișări

Potrivit poliţiştilor din Dolj, incidentul a avut loc, duminică după-amiază, în apropierea unei secţii de vot din comuna Coşoveni. Întreaga scenă a fost filmată de un trecător şi postată apoi pe Facebook. În imagini se vede cum femeia este împinsă de un bărbat şi cade.

Aceasta nu a depus până acum plângere penală, dar Poliţia a început o anchetă.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din Coşoveni, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost împinsă de un bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul respectiv şi-a motivat comportamentul declarând că femeia ar fi pătruns pe un teren, neîngrădit, aflat în apropierea secţiei de votare şi care i-ar aparţine. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, femeia rezervându-şi, până în prezent, dreptul de a depune plângere penală.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul este liderul filialei PNL din localitate.

Potrivit poliţiştilor, în judeţul Dolj au fost înregistrate duminică 11 incidente electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici